Vakantie in het authentieke Griekenland | Mythos Grieks Restaurant te Someren-Eind

Vakantie in het authentieke Griekenland


Het mooiste strand van Griekenland?  New York Times denkt van wel... Voidokilia

Het mooiste strand van Griekenland?
New York Times denkt van wel…

 

Een vakantie aan de Costa Navarino staat voor een vakantie in het authentieke Griekenland. Authentic Greece biedt een ruime keuze aan appartementen en (luxe) hotels aan de Costa Navarino, Peloponnesos. Alle hotels en appartementen op Peloponnesos zijn met grote zorg door ons persoonlijk uitgezocht zodat u van een onbezorgde vakantie op Peloponnesos kunt genieten. Hieronder volgt enige algemene informatie voor uw vakantie aan de Costa Navarino, Peloponnesos.

 

Costa Navarino is eigenlijk letterlijk vertaald de ‘Kust van Pylos’. Pylos heette in de Italiaanse periode ‘Navarino’. Het gaat dus om het gebied in het Zuid-Westen van de Peloponnesos. De naam Costa Navarino was er tot voor kort nog niet en is in het leven geroepen door Kapitein Vassilis Konstantakopoulos, de eigenlijke ontwerper en uitvoerder van Costa Navarino, de twee schitterende Resorts, The Westin & The Romanos en het hele gebied er om heen.

 

Authentic Greece is dé specialist voor een vakantie op de Peloponnesos, Costa Navarino. Authentic Greece biedt vakanties, appartementen, hotels in Costa Navarino, rondreizen Peloponnesos, golfreizen naar Costa Navarino en groepsreizen naar Costa Navarino. [lees meer]

Bron: authenticgreece.nl

 

Tags: , ,