Soerta Ferta Live op zaterdag 6 april 2019 | Mythos Grieks Restaurant te Someren-EindMythos Grieks Restaurant te Someren-Eind

Soerta Ferta Live op zaterdag 6 april 2019

Er zijn nog een paar tafeltjes vrij voor onze live-muziek avond op zaterdag 6 april 2019.

Als je het Griekse feest niet wilt missen, neem dan direct contact op met Thomas op zijn mobiele telefoonnummer: 0610829197.
Reserveringen voor deze avond worden alleen telefonisch geaccepteerd omdat er nog maar weinig plaatsen beschikbaar zijn en alleen nog op specifieke tijden.
We wachten op u voor een echt Grieks feest!


Soerta Ferta

Soerta Ferta

 

Soerta Ferta

 

Soerta Ferta Live op vrijdag 7 december 2018

 

SOERTA FERTA

Live bij Mythos
op zaterdag 6 april 2019

 

U bent van harte welkom om op zaterdag 6 april 2019 met ons een onvergetelijke live-muziek avond te beleven, verzorgd door de beroemde band “SOERTA FERTA”!

Wij beloven een onvergetelijk ECHT Grieks FEEST bij Mythos te Someren-Eind

 

Soerta Ferta

Soerta Ferta bestaat als duo al meer dan 30 jaar in Nederland. Kostas (keyboards/vocals) en Tassos (bouzouki/vocals) komen beiden oorspronkelijk uit Noord-Griekenland.

In meer dan 30 jaar heeft Soerta Ferta bewezen ook erg aantrekkelijk te zijn voor het Nederlands publiek. Zo heeft de band hun repertoire enigzins aangepast met nieuwe en oude Griekse successen die internationaal bekend zijn, zoals bijvoorbeeld muziek van Theodorakis en Dalaras.

SOERTA FERTA & Eva Mandisa Live bij Mythos

 

 

Ga met ons mee op een unieke muzikale reis met hoogwaardige traditionele en moderne Griekse muziek.