Het Mythos-Team bij Bavaria
Het “Mythos-Team” is uitgenodigd door Bavaria, onze nieuwe bierleverancier, om kennis te maken met het bedrijf en zijn bieren.
Het was een leuke dag voor het “Mythos-Team”, ze moesten bijvoorbeeld oefenen met tappen en verschillende bieren bij Griekse gerechten testen op smaak!
Bavaria verwelkomde ons met een drankje en daarna hebben we een rondleiding gekregen over hoe het Bavaria bier geproduceerd wordt.
Even later kregen we een heerlijke Griekse lunch van “mezedes” en natuurlijk ook nagerechten waarbij we verschillende bieren mochten proberen, zodat wij wat meer verstand krijgen van de smaken bij verschillende gerechten.
We weten nu welke bieren bij vlees, vis, tzatziki of bij nagerechten passen. Het was een leerzame dag!
We wachten op jullie bij Grieks restaurantMythos om deze nieuwe bieren te proeven. Tot gauw!

Familie foto van het “Mythos-Team” bij Bavaria

Onze nieuwe Bierkaart speciaal voor Mythos

Hard nadenken over welk biertje het lekkerste is!

Aan de bar bij Bavaria

Een vers getapt biertje

Oefenen met tappen

Kijken naar een interessant filmpje over de geschiedenis van Bavaria

Druk bezig met uitleggen over het perfect getapte biertje

Speciaal Bavaria treintje waarin we werden vervoerd over het terrein

Heerlijke inktvis als lunch

Gezellig in het treintje

Dit is de man die ons van alles heeft verteld over de geschiedenis van Bavaria

Het hoofdingrediënt voor een lekker biertje

Ook onze barman moest een lesje volgen over het tappen

Misschien zit hier nog wat bier in

Het gaat al een stuk beter

Heerlijke mezedes om de verschillende bieren bij te proeven

En we gaan weer verder in de trein

Op naar de volgende locatie

Er wordt druk geoefend met het tappen

Zo moet het dan

Nog even oefenen en dan hebben we het onder de knie

Perfect biertje

Is dit de eerst lading voor Mythos Als we dit maar allemaal op krijge…

Ook Thomas kijkt even mee hoe het moet

Lekker eten en drinken hoort er natuurlijk ook bij

Iedereen is lekker aan het genieten

De oude biermakerij

Uitleg over hoe verschillende bieren gemaakt worden