06 Oct
Live muziek- en dansavond op zaterdag 19 oktober 2024

Beste Mythos gasten,

Naar aanleiding van het recente live optreden met een Griekse band, willen we jullie laten weten dat we een fantastische avond hebben gehad met veel plezier, dans en onvergetelijke momenten. Het was niet zomaar een "geweldige live", maar het meest indrukwekkende live optreden dat we tot nu toe bij "Mythos" hebben georganiseerd.

Elke keer is jullie opkomst groter, en we willen jullie daar hartelijk voor bedanken.

Live muziek- en dansavond


Voor degenen die nog geen muziekavond bij ons hebben meegemaakt, hebben we goed nieuws! Op 19 oktober 2024 organiseren we een extra live evenement. Onze vaste klanten hebben al gereserveerd, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

We willen jullie eraan herinneren dat het live optreden van zaterdag 2 november al lang volgeboekt is en er geen plaatsen meer beschikbaar zijn. Daarom hebben we besloten een extra live avond te organiseren op zaterdag 19 oktober 2024, met veel traditionele Griekse muziek en dans, én verrassingen!

Zoals altijd zal de avond vergezeld gaan van verse, met zorg bereide Griekse specialiteiten en heerlijk gegrild vlees van de grill en gyros. 

Lees de details over deze avond en vooral waarin deze verschilt van de vorige!

«Pontus» en «Bouzoukia 1980»: Live muziek- en dansavond op zaterdag 19 oktober 2024


Er zijn nog maar een paar tafels beschikbaar, dus reserveer snel! Met vriendelijke groeten,

Thomas en Team van Mythos Grieks Restaurant Someren-Eind



Klik Hier:

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.
email: